Rain Guard Systeem

De maanden september, oktober en november staan in het teken van het Rain Guard Systeem. Voor aantrekkelijke acties verwijzen wij u naar een van de Veveo select grossiers. U leest meer over de verschillende producten in ons systeem in de aparte menu's

Rain Guard Systeem
Veveo Rain Guard is hét verfsysteem voor Nederland. Want een regenbui is hier nooit ver weg. Met Rain Guard Hoogglans, Zijdeglans en Primer is al je schilderwerk binnen twee uur regenvast. Dus gewapend met buienradar en Rain Guard weet je precies waar je aan toe bent. Dat is prettig, want zo maak je meer werkbare uren op een dag en verminderen de faalkosten. De regenbestendigheid wordt bereikt door de combinatie van een technologie voor meerlaagse filmvorming en een zeer snelle droging en doordroging. Met de Rain Guard Primer kunt u twee lagen op één dag schilderen doordat de Primer na vier uur overschilderbaar is. Kijk, daar heb je wat aan.

Een van de voorbeelden hoe mooi de Rain Guard geschilderd kan worden zie je hieronder. Deze deur is prachtig in de Rain Guard HG gezet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie