Veveo Advies

Veveo Advies

We helpen u graag bij het maken van de meest optimale keuzes. Waar en hoe we maar kunnen staan we u met raad en daad terzijde. Om sneller, makkelijker en duurzamer te werken. En natuurlijk om de beste resultaten te bereiken. Zo slaan we een brug tussen onze producten en de veeleisende praktijk van alledag. Dat doen we met een hecht team van ervaren vakmensen met kennis van zaken. Want vakwerk is en blijft mensenwerk.

Advies op maat
De Veveo specialist en de door Veveo getrainde grossiermedewerkers komen graag voor u in actie. Met advies op maat voor ieder project. Met een uitgebreide werkomschrijving, een productgarantie en een driehoeksgarantie. En als u wilt inclusief onderhoudsschema’s. Zo bespaart u onnodige extra kosten en bouwt u relaties op. Met Veveo is professioneel advies voor u binnen handbereik.

Resultaat Gericht Samenwerken
Resultaat Gericht Samenwerken, kortweg RGS,is de nieuwe benadering van het onderhoud van vastgoed. In deze aanpak is kostenreductie niet langer meer het overheersende criterium, maar telt het totaalresultaat over de gehele exploitatietermijn. Met een kostenbeheersing- en verlaging als gevolg die vele malen interessanter is. Plus een aantal net zo belangrijke voordelen, zoals continuïteit voor alle betrokken partners, betere samenwerking en vooral betere kwaliteit en zeer tevreden klanten. We helpen alle partijen bij het vaststellen, plannen en realiseren van de gewenste resultaten. De grootste kracht van Veveo is echter de claim van onafhankelijk meetbaar vertrouwen. De manier waarop alle partners in hun samenwerking met Veveo kunnen vertrouwen op onafhankelijke meetbaarheid van de resultaten. Dat garanderen we ook en dat maakt Veveo als partner in RGS uniek.