Publicaties

Eisma's Schildersblad editie 1 2015

Kun je in december, bij 1 graden Celsius en zonder afscherming, kwalitatief goed buitenschilderwerk leveren? 

 

 

Lees hier het hele artikel of klik op de afbeelding.

Schildersvakkrant editie 7 2014
 
Woningcorporatie QuaWonen hád het schilderwerk aan de Vijverflats in Krimpen aan den IJssel als een gewone schildersklus kunnen zien. Een eenvoudige opfrisbeurt, aan te besteden aan de laagste inschrijver. Maar de corporatie maakte er een samenwerkingsproject van, met winterwerk voor drie bedrijven.

 Lees hier het hele artikel of klik op de afbeelding.
Eisma's Schildersblad editie 14 2013
 
Claassen Schilderwerken, verfgroothandel Woodfield en verfmerk Veveo Coatings sloegen in Uden de handen ineen voor het schilderwerk van de nieuw- en verbouw van ‘hun’ theater Markant. Het resultaat mag er zijn, mede dankzij uitvoering in de eigen spuiterij.
 


Lees hier het hele artikel of klik op de afbeelding.
Eisma's Schildersblad editie 10 2013 
 
Eenpitter Marco van Leeuwen mocht tot zijn vreugde grootschalig onderhoud uitvoeren aan de buitenschil van Het Witte Huis, een beeldbepalend pand in Rotterdam. Een prestigieuze klus, want dit rijksmonument was ooit het hoogste kantoorgebouw van Europa enoverleefde het bombardement op Rotterdam in 1940.
 
 


Lees hier het hele artikel of klik op de afbeelding. 
Eisma's Schildersblad editie 9 2013
 
Woningcorporatie Portaal laat in Leiden drie vastgoedonderhoudsbedrijven gezamenlijk resultaatgericht onderhoud uitvoeren aan drie identieke, naast elkaar gelegen flatgebouwen, eigendomvan drie verschillende VvE’s.
 Lees hier het hele artikel of klik op de afbeelding.