Wie is Veveo

Wie is Veveo

Kiest u voor Veveo, dan kiest u voor kwaliteit. Voor kwalitatief hoogwaardige producten. Maar vooral ook voor maatwerkadvies en persoonlijke service. Onze kracht zit in onze betrokkenheid bij de praktijk van alledag. Bij u. Dat maakt, zoals u zult merken, het verschil.

Sterke Wortels
Veveo is in 1921 opgericht in Rotterdam als de ‘Verf, Vernis en Oliefabrieken’. We kunnen terugkijken op een lange historie, maar we kijken vooral vooruit. Daardoor is Veveo een professioneel merk voor de vakschilder met een sterk product- en projectportfolio en een toonaangevende naam in met name de onderhoudsmarkt. Door zich continu te ontwikkelen heeft Veveo een compleet assortiment lakken en muurverven van hoge kwaliteit weten neer te zetten.

Daarnaast bieden we een landelijk dekkend netwerk van onafhankelijke grossiers, zodat wij altijd bij u in de buurt zijn. Misschien nog wel het belangrijkste pluspunt van Veveo is onze betrokkenheid bij en samenwerking met onze grossiers, met opdrachtgevers en met opdrachtnemers. Met professionele adviezen en persoonlijke service helpen we u verder.